Tuesday, January 15, 2013

32 weeks pregnancy 0_o

Pejam celik pejam celik...I'm already in 32 weeks pregnancy..Alhamdulillah!!di kurniakan kesihatan yg baik sepanjang pregnant ni...lagi tinggl more or less 2 months lagi..then InShaAllah kami dh bleh jumpa our litle precious ni..dh enter the 32 weeks pregnancy mcm2 la symptom2 yg baru2 happen to my body..contoh body temperature makin naik..tiap mlm nk tdo aku kna mkn eskrem or anything yg cold temp..untuk lower my body temp..but actually it does not really work because..kejap jek sejuk then jadi panas blk..sekarang tdo2 mlm aku pn terganggu..by many factors,,such as panas,baby kicking2..lenguh pinggang,sakit perut(sumtimes)..hoho..tp from what i have read trough internet..mmg tu symptom2 org yg counting days cam aku ni la..kan best kalo i am not alone..at least if my hubby is here ade org bleh masssage2 ye tak?..kurang skit sengal2 pinggang ni..kdg2 biler dh rase sakit perut tu + sakit pinggang tu aku dh cuak dh..bukan ape takot dh nk bersalin..haha..tp ekcely tu Braxton hick contraction jek n its not happen consistantly mcm true contaction tu.."baby cyg,nnti baby keluar time seme org ade k, especially papa.."

No comments: