Thursday, January 31, 2013

Keje part-time hubby saya...

sebabkan esok cuti rasenyer bleh la kot mlm ni tdo lwt sket...sbb xpyh bgn awl kn esok..pas subuh bleh hentam smpai tghariii..haha..so,i feels like nk update blog skit..seems like now im using my hubby's old lappy..godek2 lappy ni jumpa la gmba2 photoshoot dia yg dolu2..yer la time die tgh hangat tergila2 kn dunia photography ni...then, dari terperuk jek kt lappy ni baik aku upload kt my blog..kot2 la ade sape2 terrrtgk gmba2 tu...teringin plak nk suh my hubby wat photoshoot kn..hehehe














 
ni jek aku larat nk upload...0.005% daripada koleksi gambar2 yg hubby penah amik ngan DSLR dia..hehehe...ade jugak my hubby amik gmbar org2 kahwin..tp mane tah dio letak gmbar2 tu..
Normally, kami amik order tuk wedding photoshoot ni during school holiday jek...yer la..hubby keja sarawak..so time school holiday yg dia byk free and bleh wt photoshoot kt semenanjung ni...si for those yg interested nak my hubby jd photographer korang..roger2 la yer..haha.sempat lg promote tu...harga sgt2 berpatutan dgn pakej akad nikah,wedding,ade cd and costum album skali...=)

No comments: